4 personer
I denne kategori finder du mad opskrifter som på en eller anden måde har noget med min madlavning.
Nogle opskrifter er mine egne, andre er modifiseret af mig og andre ligger bare i min hukommelse
uden at jeg helt ved hvor jeg har fået dem fra.
I de tilfælde hvor jeg ved at forfatteren er en anden end mig vil jeg skrive det.
Du kan vølge de enkelte opskrigter i højre side.
De ligger endu i tilfældig række følge.
.
4 personer
Hylden er et gammel nordisk træ med en spændende historie og en masse muligheder.
Fra Victor til Peter
3 æg
3 dl. sukker
150g margarine
4 dl. rasp
1 spk. hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 dl. nødder/mandler hakket
4 store æbler (gerne sure) Kan også være rababer
kanel kan også være vaniliesukker
Æg og sukker røges sammen
Magarinen smeltes og det hele blandes og kommes i et ildfast fad.
Bages ved 175 i 60 min. på nederste rille.
Grød som den kunne have set ud i vikingetiden
(Grøden på billedet er ikke byggrød men risvand grød men metoden er den samme)
-Karret trækkes væk fra ilden stilles nær ilden i ½til 1 time, hvorefter grøden er klar.
-Vandet kan helt eller delvis erstattes af mælk, men så brænder grøden let på!
Køb en god rugbrøds blandning feks. den på billedet.
Dette foto blev taget under en enme uge hvor der blandt andet blev lavet eftermiddags mad ude i tingstedet. En af de ting der blev serveret var minirugbrød.
På dette foto kan man se forskellige udgaver af minirugbrøddet.Nogle er rullet i sesamfrø andre i solsikke frø, men alle blev spist med velbehag.
4 kvæder, ca. 1 kg
vand
1 kg sukker