Peters langelandske Hokaido suppe.
En hokaido skrælles og frøene skrabes ud.
Skær Hokaidoen i strimler og bagefter i tern.
Skær 2 skarlotte løg i tern
skærn 2 fed hvidløg i tern
Skræl 2 kartofler og skær den i tern
Skræl 1 majroe og skær den i tern og læg halvdelen til side.
Kom olivenolie i en gryde, varm det op og smid ovenstående i og svits det i et par minutter.
Hæld vand ved så det er dækket og lad det koge ved svag varme i 30 min.
I en lille gryde kommes nogle små stykker kalvemørbrad (2 mørbrad bøffer skåret i tern)
sammen med et par skiver bacon i tern.
Hæld vand over og kom en lille dusk løvstikke og en lille håndfuld kryddersalvie.
Lad det små koge i en halv time.
I mens det koger hakkes en håndfuld grove bønner i små stykker.
Del en halv sqush i små stykker med skal.
Skrær 2 gullerødder i små stykker
Skrær en lille porre i små stykker
Disse fire ting blandes med den sidste halvdel af majroen (tern)
og sættes til side.
Når Hokaido gryden har kogt en halv time hældes indholdet op i en blender og
blendes til en hel jævn grød.
Grøden hældes tilbage i gryden og nu hældes kødet samt suppen igennem en si.
Den siede suppe bruges nu til at jævne Hokaio suppen til en passende konsistens.
Kødes lægges i og alle de sidste grønsager hældes i og det hele koge igen i 30 min.
Salt ca 2 teskeer.
Peber ca 2 teskeer men smag til efter egen smag.
Serves med godt brød.