sennep

Jeg var på et Meyers pølsekursus hvor vi foruden at lære om hjemmelavede pølser også lærte lidt om tilbehøret. Blandt andet denne opskrift på hjemmelavet sennep

sennep.

Sennep med karry

¾ dl gule sennepsfrø
½ dl sennepspulver
1,2 dl vand
1 dl æbleeddike
2 spsk. brun farin
1 tsk. Salt
1 spsk. Halvt7halvt Karry og Gurkemeje

Bland sennepsfrø og sennepspulver. Kog vand, eddike, farin, salt, karry og gurkemeje op i en lille gryde, og hæld det over senneppen. Lad det trække ved stuetemperatur i et døgn. Kør det hele i en blender, til konsistensen er passende. Hold evt. igen på lidt af væden, eller tilsæt lidt mere eddike undervejs, hvis den virker for tyk. Kom senneppen i et glas, og lad den gerne modne i køleskabet et par dage inden brug.

PS: Dette er en sennep, der giver luft i næsen!

 sennep3         sennep2

 </p